Ez év tavaszán négy új taggal (Graybar, Hitachi Cable America, Prysmian Group és Teknor Apex) bővült a Communications Cable & Connectivity Associate (CCCA) addig 22 résztvevős tábora.

A CCCA egy 2007-ben alakult non-profit szervezet, mely azzal a céllal alakult, hogy a nem szabványos, nem megfelelő vagy “hamisított” kommunikációs kábelek által okozott teljesítmény problémákat és potenciális biztonsági kockázatokat vizsgálják. Aktívan részt vesznek a szabványügyi testületek munkájában éppúgy, mint a különböző kereskedelmi, ipari és biztonsági szervezetekében. Küldetésük a tényeken és kutatásokon alapuló tájékoztatás és oktatás a jelen és jövő hálózatait befolyásoló legfontosabb kérdésekben és technológiákban.

“A négy új tag felismerte a CCCA programok értékét” mondta Eric Lawrence a Berk-Tek és a CCCA kuratóriumának elnöke, “és szívesen csatlakoztak azon programok erősítéséhez, amelyek támogatják az iparág épségét és egészségét.”

A CCCA tagok jelenlegi listája: Accu-Tech; AlphaGary; Anixter; Belden; Berk-Tek, a Nexans Company; Cable Components Group; comCables; CommScope; Daikin America; DuPont; General Cable; Graybar; Hitachi Cable; Leviton; Optical Cable Corporation (OCC); OFS, a Furukawa Company; Panduit; PolyOne; Prysmian Group; Sentinel Connector Systems; Solvay Specialty Polymers; Superior Essex; TE Connectivity; Teknor Apex; The Siemon Company; és 3M.

Bővebben: www.cccassoc.org

 

Print Friendly, PDF & Email
Ha hasznosnak találod a bejegyzést segíts másokat, hogy értesüljenek róla.